fbpx

Minusta

Maailmalta palannut, koti ja sydän Helsingissä

Olen koulutukseltani juristi ja tehnyt pitkään töitä niin yritysmaailmassa kuin nyt suomalaisten yritysten puolustajana. Olen sinnikäs, rehti ja reilu. Uskon tasa-arvoon, asioihin perehtymiseen ja ratkaisujen löytämiseen.

En ole syntynyt kultalusikka suussa, enkä päättänyt ryhtyä 15-vuotiaana pääministeriksi. Tulen politiikkaan ulkopuolelta, jo pitkän työuran tehneenä. Olen käynyt maailmalla ja nähnyt, että on muitakin tapoja olla ja elää. Tämä saa minut entistä enemmän arvostamaan Suomea ja Helsinkiä kotina. Hyvinvointivaltio ei saa olla itsestäänselvyys, tarvitsemme tekijöitä ja toimeliaisuutta. Pärjäämme kyllä, puolustustahtoa löytyy, kun jokainen tuntee itsensä arvokkaaksi ja haluaa osallistua.

Olen kulkenut pitkän polun krunalaiseksi juristiksi. Haluan varmistaa, että muillekin omannäköinen polku on mahdollinen.

Uskon, että jokainen on parhaimmillaan ihan omana itsenään. Liberaalina voit puolestani olla ja tehdä kuten haluat, kunhan et loukkaa muita. Uskon asiapolitiikkaan ja inhimilliseen otteeseen.

Olen yksinhuoltajaperheestä, meitä sisaruksia on kahdeksan. Äitini ryhtyi yrittäjäksi, ja elätti sillä lapsikatraansa. Opimme jo varhain, että kaikki on riippuvaista omasta työstä. Ei ostata sitä, mitä tarvitaan vaan sitä, mitä ilman ei pärjätä. Sama pätee valtioonkin. Meidän pitää keskittyä olennaiseen, siihen millä pärjäämme nyt ja laitettava kaikki liikenevä raha rohkeasti investointeina tulevaisuuteen. Kaikki muu on lainaa lapsiltamme.

Olen kulkenut pitkän ja omannäköisen polun Helsingin Kruununhakaan, juristiksi ja kahden teinin äidiksi. Siitä on kiittäminen Suomea ja menneitä valtionhoitajia. On minun sukupolveni poliitikkojen tehtävä varmistaa, että ratkaisut tehdään nyt kestävälle pohjalle. Sekä taloudessa että ympäristöasioissa ratkaisevat isot linjat – ei tuhlata, ei sählätä.